Competenties

Een competentie gaat verder dan alleen een vaardigheid. Een competentie is een combinatie van kennis, vaardigheden en persoonskenmerken waarmee je bepaalde doelen kunt bereiken. Competenties ontwikkel je net zoals vaardigheden. Bekijk hier alle competenties van A t/m Z in de competentielijst: een overzicht met alle competenties.

Competenties met de letter A.

Competenties met de letter B.

Competenties met de letter C.

Competenties met de letter D.

Competenties met de letter E.

Competenties met de letter F.

Competenties met de letter G.

Competenties met de letter H.

Competenties met de letter I.

Competenties met de letter J.

Competenties met de letter K.

Competenties met de letter L.

Competenties met de letter M.

Competenties met de letter N.

Competenties met de letter O.

Competenties met de letter P.

Competenties met de letter Q.

Competenties met de letter R.

Competenties met de letter S.

Competenties met de letter T.

Competenties met de letter U.

Competenties met de letter V.

Competenties met de letter W.

Competenties met de letter X.

Competenties met de letter Y.

Competenties met de letter Z.

Over competenties

Competenties vormen een cruciaal onderdeel van je professionele profiel. Ze omvatten een combinatie van vaardigheden, kennis en gedrag die je toepast om effectief te presteren in je werk. Of je nu je bestaande competenties wilt benadrukken of nieuwe competenties wilt ontwikkelen, onze uitgebreide A-Z lijst van competenties kan je op weg helpen.

Van ‘Analytisch vermogen’, het vermogen om complexe informatie te onderzoeken en te interpreteren, tot ‘Zelfstandigheid’, de capaciteit om taken en verantwoordelijkheden op je te nemen zonder continue begeleiding, elk item in deze lijst kan een venster openen naar nieuw inzicht en potentieel voor groei.

Misschien ontdek je dat je competenties hebt die je nog niet had erkend, of je ontdekt gebieden waar je je verder in wilt ontwikkelen. Ongeacht je doelen, deze lijst is ontworpen om je te ondersteunen in jouw professionele groei en ontwikkeling. Dus duik erin, ontdek en ontwikkel je competenties met onze A-Z lijst.